Home Over Ons
 

JRecruit

Gespecialiseerd in werving en selectie van vast IT-personeel en bemiddeling van IT-freelancers.

Recruitmentservice voor IT.

Programmamanagers, releasemanagers, analisten en architecten. Maar ook designers, ontwikkelaars, deployers en testers… JRecruit is gespecialiseerd in recruitmentservice voor IT-projecten. Of het nu gaat om één kandidaat of een heel projectteam van IT’ers, JRecruit vindt de ideale oplossing voor elke recruitmentvraag, zowel voor vast personeel als voor freelancers.

Ideale match

Uiteraard staan kwaliteit en service bij JRecruit hoog in het vaandel. JRecruit hanteert bovendien een persoonlijke aanpak, waarbij vertrouwen de basis vormt. Alleen dan kunnen we namelijk de beste match maken. De juiste mensen op de juiste plaats, daar draait het om. De achtergrond van JRecruit ligt onder andere in de softwareontwikkeling. Onze ervaren recruiters kennen dan ook de ins en outs van de IT-sector. Juist door deze ervaring kan JRecruit de ideale match garanderen, voor kandidaat én werkgever.

End-to-end service

Onze diensten beginnen bij uw recruitmentvraag en eindigen bij de ideale oplossing. JRecruit bemiddelt zowel in vaste functies als in freelance opdrachten. Alles wat daarbij hoort – zoals het regelen van werkvergunningen, advies over herlocatie voor buitenlandse werknemers en payrolldiensten voor freelancers – nemen wij ook op ons.

♦ Op zoek naar een uitdagende volgende carrièrestap in de IT-sector? Kijk dan snel verder bij Kandidaten.
♦ Uitstekende IT’ers nodig voor uw bedrijf? Lees meer bij Bedrijven.