Home Bedrijven

Zoekt u naar een vaste IT-professional of heeft u een freelance IT-expert nodig?

Welke recruitmentvraag u ook heeft, JRecruit vindt de ideale oplossing. JRecruit is namelijk gespecialiseerd in werving en selectie van vast IT-personeel en bemiddeling van IT-freelancers.

Uw recruitmentvraag

Bent u op zoek naar ervaren IT’ers met net dat beetje extra? JRecruit werkt met ambitieuze en bevlogen IT-professionals die ruime ervaring hebben in verschillende IT-gebieden, zoals Java, .Net, Database, Infrastructure, Web, Analyse of Management. U zoekt een programmamanager, releasemanager, analist of architect? Of een designer, ontwikkelaar, deployer of tester? JRecruit vindt de ideale oplossing voor uw recruitmentvraag, in werving en selectie van vast IT-personeel of in bemiddeling van freelance IT’ers.

Ideale match

Of het nu gaat om één kandidaat of een heel projectteam van IT’ers, JRecruit speurt net zo lang totdat de juiste match is gemaakt. Die komt bij JRecruit niet tot stand door te kijken naar de keywords in het cv en de functie. Onze werving en selectie en onze bemiddeling gaan een stap verder. De juiste kandidaat moet ook in uw bedrijf passen en zich op zijn plek voelen. Wij koppelen op basis van onze persoonlijke aanpak. Want: met de juiste persoon op de juiste plek kan uw bedrijf echt de top bereiken. Dàt is voor ons de ideale match.

Werving en selectie van IT-professionals

Zoekt u vaste of tijdelijke IT-experts? JRecruit is gespecialiseerd in de werving en selectie van medior en senior IT-professionals. De medewerkers van JRecruit hebben een IT-achtergrond en weten precies wat er speelt in IT-land. Met deze kennis en ervaring kunnen wij een perfecte match maken tussen uw vraag en de kandidaten met wie wij werken. Zowel bij vaste als bij tijdelijke werknemers hanteren wij het no-cure-no-pay-principe. Dat is wel zo eerlijk en helder voor u.

Freelance IT-specialisten

Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig voor uw IT-project? JRecruit heeft een uitgebreid netwerk van freelance IT-specialisten. Deze freelancers staan te springen voor een uitdagend project! Naast de bemiddeling biedt JRecruit extra diensten aan, die het werken met freelancers voordelig maken voor uw bedrijf. Wij verzorgen zelf de payroll van de freelancers. Deze payrollservice voldoet uiteraard aan de vereisten van het belasting- en arbeidsrecht. Wij werken daarnaast met een geblokkeerde G-rekening of kunnen geautoriseerde accountantsverklaringen tonen. Geen risico’s voor u dus.

Internationaal netwerk

JRecruit werkt voornamelijk met Nederlandse kandidaten. Maar voor internationale bedrijven, waar beheersing van de Nederlandse taal geen vereiste is, kunnen wij ook kandidaten van binnen en buiten de Europese Unie werven. JRecruit heeft een uitgebreid netwerk in het buitenland en zet dit graag voor uw bedrijf in. Ons internationale netwerk bestaat uit zowel vast personeel als freelancers. Bovendien bieden we u aanvullende diensten, zoals het aanvragen van een werkvergunning, de 30%-regeling en het BSN-nummer. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar!

Benieuwd naar uw ideale match?

Neem This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it met ons op en wij gaan vandaag nog op zoek naar uw IT-talent. Of bel ons op +31 346 287 540.